Websites en webshops

Home » Websites en webshops

Websites en webshops

Wij focussen op wat je wil bereiken via jouw online kanaal! Voor onze websites en webshops opteren wij voor bestaande systemen. Deze systemen worden aangepast aan je huisstijl en functionele nood. Wil je een eenvoudige informatieve website, dat kan. Maar ook op maat aangepaste webshops leveren wij op basis van jouw huisstijl.

Gebruiksgemak 75%
Uniek ontwerp 70%
Grafisch niveau van ontwerp 80%
Budgetvriendelijk 90%
Templates zijn grafisch en structureel uitgewerkte websites
Templates bepalen de basis van je website op vlak van ontwerp en structuur. Ze laten je toe op een snelle manier een website of webshop online te zetten. De keerzijde is dat het een commercieel voorbeeld is, en dus niet origineel.

Wij halen onze templates bij themeforest.net, een topper op vlak van kwalitatieve templates.

ThemeForest

Gebruiksgemak
Voor websites focussen we ons op WordPress templates. Deze CMS is zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk. We tonen je graag de basics, of doen de updates in jouw plaats als je dat liever wil.
Ontwerp shopping
Themeforest levert via onderaanneming vele kwalitatieve exemplaren. Neem de tijd om door de vele voorbeelden te wandelen, je vindt zeker wel een exemplaar dat je aanspreekt. Ze staan ook vaak gebundeld per categorie, zoals retail, ecommerce, …
Huisstijl tuning
De templates zijn dus geen unieke ontwerpen voor jouw site. Maar door de vele aanpassingmogelijkheden kan je een website helemaal naar je hand zetten en zo een origineel exemplaar bouwen qua kleur en inhoud.
Budgetvriendelijk
Je zal zien dat templates doorgaans zeer budgetvriendelijk zijn. Ze gaan van €15 tot €60, afhankelijk van de mogelijkheden. Voor dit bedrag koop je een licentie en kan je je website opzetten en beginnen invullen en tunen naar jouw wensen.