Webapplicaties

Home » Webapplicaties

Webapplicaties op maat

Wij bouwen zowel eenvoudige als complexe webapplicaties, afhankelijk van je behoefte. Onze applicaties ontwikkelen we zelf en we stemmen de code af op de gevraagde functionaliteit.

Elke applicatie is uniek omdat elk proces uniek is. We bespreken samen wat je juist wil realiseren.

Proces Analyse

Wij hebben 10+ jaar ervaring in het visualiseren en ‘vertalen’ van offline processen naar een online omgeving. Eenvoudige analyses kunnen in enkele woorden worden beschreven, maar interactieve proces flows vertalen naar een online webapplicatie vraagt toch enige ervaring.

Gebruiksvriendelijk
Wij bouwen webapplicaties die eenvoudig en intuïtief werken. Het is de bedoeling de gebruiker op een visuele manier doorheen de logica te loodsen, zonder al te veel tekstinstructies.
Maatwerk
Elke applicatie is uniek. We zitten vooraf samen om je model of proces uit te schrijven en bouwen nadien je applicatie op maat. Dit proces kan worden toegepast voor eenvoudige tot complexe situaties.
Huisstijl
Elke webapplicatie maken we in de stijl die past bij je huisstijl. Maatwerk wordt uiteraard volledig ingekleurd volgens die huisstijl en gestructureerd volgens de besproken logica en functionaliteit.
Budget
Maatwerk wordt afgestemd op budget. Als je nood hebt aan meer functies, bespreken we samen de mogelijkheden en stemmen we je verhaal af op je budget.