Veilingsites

Home » Veilingsites

Veilingsites – online veilingen

Wij bouwen zowel eenvoudige als complexe veilingsites, afhankelijk van je behoefte. Onze veilingsites maken we zelf en we stemmen de code af op de gevraagde functionaliteit. Onze veilingsites zijn maatwerk dus.

Als je nog niet helemaal thuis bent in het veilen, aarzel dan niet ons te contacteren voor meer info. Hier kan je op Regioveilingen meer informatie terugvinden over verschillende soorten veilingen.

Onze standaard veilingsites komen met een eenvoudig bedieningspanel, zodat je eventueel met of zonder onze hulp eigen veilingen kan beheren.

Veilen is leuk en creatief 63%
Uit recent onderzoek is gebleken dat veel gebruikers veilen leuk vinden. Het is een creatieve manier om op zoek te gaan naar koopjes en speciale aanbiedingen.
Lees meer over veilingen op Regioveilingen.be
Wij zijn overtuigd van de mogelijkheden van veilen. Het is niet langer de deurwaarder die een gedwongen veiling moet opzetten, maar ook een ondernemer kan zijn handel ondersteunen via dit kanaal.

Als je ziet hoe deze vorm van handelen groeit, denken wij dat handjeklap om economische redenen aan populariteit zal blijven winnen.

Wij bouwen verder aan mechanismen om deze vorm van handelen te laten groeien.

RegioveilingenTeaser

Gebruiksvriendelijk
Wij bouwen veilingsites die eenvoudig en intuïtief werken. Het is de bedoeling de gebruiker op een visuele manier doorheen de veilinglogica te loodsen, zonder al te veel tekstinstructies. Onze basisversie werkt met kleuren om snel een bod status te ervaren.
Maatwerk
We hebben een basisversie die voldoet voor het veilen van een paar producten per maand. Heb je nood aan meer functionaliteit? Geen probleem! Dan zitten we samen om je model uit te schrijven en bouwen nadien je veilingsite op maat.
Huisstijl
Elke veilingsite maken we in de stijl die past bij je huisstijl. De basisversie wordt met kleur en header foto aangepast.

Maatwerk veilingsites worden uiteraard volledig op maat ingekleurd en gestructureerd volgens de besproken logica en functionaliteit.

Budget
De basisversie wordt aangeboden in partnership. Dat wil zeggen dat de instap eenvoudig en goedkoop te realiseren is. Maatwerk wordt afgestemd op budget. Als je nood hebt aan meer functies, bespreken we samen de mogelijkheden en stemmen we je verhaal af op je budget.