Bill the Gekko

Home » Blog » Social mates » Bill the Gekko

Dit zijn nu eens foto’s waar ik goed gezind van word zie .. en zo zijn er nog wel enkele. Tijdens mijn verlof heb ik mijn laptop helemaal afgesloten (idd via start > afsluiten) en het ook sociaal wat op een lager pitje gezet. Maar deze foto viel door de mazen recht op mijn bord: dankjewel Bill!

Maestro William Thaels heeft – denk ik – ergens een leuke tik tegen het hoofd gehad. Hij heeft hierdoor het geluk een toch wel uniek zicht te hebben op alledaagse dingen. Wil je eens origineel uit de hoek komen? Neus dan eens tussen Bill zijn shoots .. zeker dat er minstens één een glimlach op je smiley tovert! Aarzel niet hem te contacteren voor een piece unique voor jouw project. Je kan hem hier terugvinden op Facebook.

Er staat bij Yellow Cookies heel wat op het programma de komende maanden, en daar houden we je hier graag van op de hoogte. Maar we gaan ook eerst en vooral enkele goede Social mates in de kijker zetten. Heb je daar wat aan? Ik weet het niet .. maar ik dacht dat het daar toch een beetje om ging? Sociaal doen via social tools?

Social media blijft een café waar je af en toe professioneel of casual op los leutert. Maar het blijft evengoed een verzameling tools waar je zinvolle informatie kan terugvinden. Wat ik waar koop en bij wie, dat ga ik niet altijd aan de grote klok hangen, maar als ik talent of kwaliteit herken en die mensen daar kan mee helpen? Dan zie ik niet in waarom ik daar hier niet kort wat zou over schrijven.

Het zijn hier immers maar kleine berichtjes, net geen grote tweets (huh?). Het zijn korte fragmentjes die anderen in de kijker zetten. Small talk. Maar ik ga vooral voor lekker! Lekker zonnig .. en noem ze mijn Yellow Cookies.

Enjoy!

One comment
  1. Bill augustus 22, 2013 at 8:05 pm

    thanks D&D

Leave a Comment